Про організацію харчування в 2020/2021 навчальному році під час адаптивного карантину
Комунальний заклад «Навчально-виховне об’єднання
«Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 – дитячий юнацький центр «Сузір’я»
Кіровоградської міської ради Кіровоградської області»
проспект Перемоги, 16, м. Кропивницький, 25002, тел.(0522) 24-85-52; ЄРДПОУ 33428884; e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.">nvo_20@ukr.net
Н А К А З
від 31 серпня 2020 року № 207 /о
Про організацію харчування
в 2020/2021 навчальному році
під час адаптивного карантину
Керуючись постановами Головного державного санітарного лікаря України від 02 червня 2020 року № 32 « про внесення змін до Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах громадського харчування на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)» та від 22 серпня 2020 року № 50 «Про затвердження протиепідемічних заходів у закладах освіти в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID -19)», рішенням Виконавчого комітету Міської ради міста Кропивницького від 25 серпня 2020 року №420 «Про організацію сніданків для учнів закладів освіти міста Кропивницького під час адаптивного карантину», з метою дотримання протиепідемічних заходів в закладах освіти та зниження ризику поширення коронавірусної хвороби с серед учасників освітнього процесу під час адаптивного карантину
НАКАЗУЮ:
- Завіні В.П., заступнику директора з навчально – виховної роботи:Мамонтовій О.Г., заступнику директора з господарчої частини:
1.1.Організовувати сніданки для учнів 1 – 4 класів безпосередньо в класних кімнатах в одноразовому паперовому (картонному) посуді та індивідуальній упаковці згідно з примірним двотижневим меню на час адаптивного карантину.
1.2.Розробити та затвердити графік харчування для учнів 5 – 11 класів пільгових категорій (сніданки) та для учнів 1 – 4 класів (обіди) , які відвідують групу продовженого дня з урахуванням технічних можливостей їдальні(додаток). 1.3.Посилити контроль за організацією видачі страв(обробкою столів дезинфікуючими засобами, наявністю у працівника їдальні під час видачі маски, захисного щитка, одноразових рукавичок).
2. Мамонтовій О.Г., заступнику директора з господарчої частини:
2.1. Забезпечити в їдальні відстань між столами не менше 1,5 м та розміщення за столом не більше 4 – х осіб.
2.2. Забезпечити на робочому місці працівників харчоблоку засобами індивідуального захисту.
3. Городецькій О.Л., інженеру з охорони праці, провести до 01 вересня 2020 року з працівниками харчоблоку навчання щодо одягання, використання, зняття засобів індивідуального захисту.
4. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.
Директор закладу Світлана Колосова
Додаток 1
до наказу від 31.08.2020 року № 207 /о
Графік харчування, враховуючи організацію сніданків для учнів
1- 4 класів безпосередньо в класних кімнатах в одноразовому
паперовому(картонному) посуді та індивідуальній упаковці з
примірним тижневим меню на час адаптивного карантину таким чином:
1А, 1Б, 1В,1 Г класи: 08.35- 08.55;
2А,2 Б, 2В, 2Г, 3Г, 4Г класи: 09.35- 09.50;
3А,3Б,3В, 4А,4Б,4В класи : 10.30 – 10.50.
учні 5 – 11 класів (пільгові категорії) : 11.40 – 12.00
У середу та п¢ятницю, в обідньому залі їдальні (сніданки),
під час адаптивного карантину:
1А,1Б, 1В,1Г, 4В класи: 08.35- 08.55;
2А,2Б, 2В,2Г, 3Г, 4Г класи: 09.35 – 09.50;
3А,3Б,3В,4А,4Б, 4В класи: 10.30- 10.50;
учні 5 – 11 класів (пільгові категорії) 11.40- 12.00.
Для учнів 1 - 4 класів, які відвідують
групу продовженого дня(обіди):
1А, 1Б - 12.45 – 13.15;
1В, 1Г – 12.45 - 13.15;
2А, 2Б – 13.15 - 13.45;
2В, 2Г – 13.15 - 13.45;
3А, 3Г –13.45 – 14.15;
3В, 3Б – 13.45 – 14.15;
4 класи: 14.00- 14.30.