• 20 школа Кировоград официальный сайт
  • 2
  • 3
  • Комунальний заклад

    «Академічна гімназія Кропивницької міської ради»

  • Комунальний заклад

    «Академічна гімназія Кропивницької міської ради»

  • Комунальний заклад

    «Академічна гімназія Кропивницької міської ради»

.юбьтпау34567890зхждлорпа.jpg

 

7 найважливіших правил

здорового способу життя

Правило № 1.

Найважливіше при здоровому способі життя - правильне харчування! Більше фруктів і овочів, продуктів, наповнених корисними для нашого організму речовинами. Ніяких гамбургерів, коли, чіпсів та іншої нездорової їжі.

Правило № 2

Активність, активність і ще раз активність! Будьте активними, життєрадісними і відкритими до світу. В умовах постійної зайнятості важко знайти час на походи в спортзал, заняття спортом ... А даремно! Піші прогулянки на свіжому повітрі, ранкову пробіжку, зарядки вранці ніхто не відміняв. Ходіть більше пішки, гуляйте у парках та лісах, будьте рухливими!

Правило № 3

Здоровий спосіб життя жодним чином не сумісний зі шкідливими звичками: курінням, вживанням алкоголю і тим більше наркотиків.

Правило № 4

Основа здорового способу життя - правильний розпорядок дня.

Це, перш за все, 8-ми годинний здоровий сон. Потрібно привчити свій організм лягати і прокидатися в один і той же час, незалежно від того, який день тижня: будній чи вихідний. В ідеалі, звичайно, прокидатися треба без будильника - це означає, що ви виспалися.

Правило № 5

Одне з найважливіших правил здорового способу життя - це позитивний настрій! Не зациклюйтеся на невдачах і промахах.

Правило № 6

Здоровий спосіб життя - це так само дбайливе ставлення до себе! Себе треба любити, про себе потрібно піклуватися. Наприклад, під час занять у спортзалі, потрібно думати не про те, щоб швидше піти і рахувати хвилини, а займатися із задоволенням, з думками про те, що кожна вправа підтягує ваші м'язи .... Кожна вправа наближає вас до ідеалу!

Правило № 7

Вести здоровий спосіб життя легше не поодинці, а в компанії. В ідеалі, звичайно, потрібно, щоб усі навколо дотримувалися такої ж життєвої позиції.
Уявіть, що всі навколо ведуть здоровий спосіб життя, всі в прекрасному настрої, бажають один одному тільки добра.
Отже, старайтесь дотримуватись наступних принципів:
— живіть в злагоді з собою;
— вчіться радіти життю, менше хвилюйтеся, а більше посміхайтеся.
Бажаємо Вам бути здоровими та щасливими!