• 20 школа Кировоград официальный сайт
  • 2
  • 3
  • Комунальний заклад

    «Академічна гімназія Кропивницької міської ради»

  • Комунальний заклад

    «Академічна гімназія Кропивницької міської ради»

  • Комунальний заклад

    «Академічна гімназія Кропивницької міської ради»

MyCollages.jpg

 

З метою поглиблення і розширення знань, підвищення інтересу до предмету інформатики 07.02-09.02.2022 року в КЗ «Академічна гімназія Кропивницької міської ради» було проведено Дні інформатики під гаслом «Хто володіє інформацією, той володіє світом!»

Для учнів 1-11 класів були організовані і проведені різноманітні заходи як очно, так і онлайн:

J  виставка плакатів та виробів «У світі інформатики»;

J  цікаві перерви з показом пізнавальних відеороликів, мультфільмів;

J  «Пізнавальні стіни» з розміщенням в коридорах QR-кодів, за допомогою яких можна було познайомитися з новинками в світі сучасних технологій та розгадати інтерактивні кросворди;

J  онлайн-конкурси та олімпіади.

  Для учнів 1-х класів була організована екскурсія до кабінету інформатики, де на них чекали улюблені герої мультфільму «Фіксики».

 Для учнів 2-х класів було проведено «Подорож просторами безпечного Інтернету», де здобувачі освіти могли в ігровій формі ознайомитися з небезпеками, що чекають в мережі Інтернет. Діти вчилися знаходити шляхи запобігання загроз та складали правила безпечного використання мережі Інтернет.

Для учнів 4-х класів був проведений захід «Інформатичний калейдоскоп». Діти формували команди і їм було запропоновано різні цікаві завдання. Команди давали відповіді на питання, розгадували загадки, кросворди, ребуси. Під час гри учні показали свою обізнаність та вміння працювати в групі.

Здобувачі освіти 4-11 класів брали участь в онлайн-олімпіаді з інформатики на платформі «На Урок».

Учні 3-11класів брали участь в онлайн-конкурсі «Безпечний Інтернет», на платформі «На Урок».

  Протягом днів інформатики учні виконували цікаві завдання, які були спрямовані на розвиток творчої фантазії, логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі.

 

MyCollages2.jpgMyCollages1.jpg