Педрада 28.12.2017

Posted in Методична робота - роздiл

 

28 грудня 2017 року в закладі була проведена педагогічна рада, в рамках якої аналізувалися питання:

vПро виконання рішень засідання педагогічної ради.

vФормування системи національно-патріотичного виховання учнівської молоді в умовах сучасної школи.

vПро стан організації  медико-педагогічного контролю за фізичним вихованням учнів.

vПро підсумки роботи щодо адаптації учнів 1, 5, та 10-их класів до навчально-виховного процесу.

vВивчення стану викладання трудового навчання в 5-11класах.

vВивчення стану викладання  географії у 6-10 класах.

  Бондаренко О.А., заступником директора з виховної роботи, представлено результати роботи педагогічного колективу закладу над питанням «Формування системи національно-патріотичного виховання учнівської молоді в умовах сучасної школи», оформлені у вигляді книги.

  Ольга Аркадіївна зачитала довідку щодо результатів вивчення  стану викладання трудового навчання, предмету «Технології» та представила дослідження якості знань і практичних навичок з даних навчальних предметів учнів 5-11 класів.

  Безлатньою А.М., сестрою медичною, висвітлено основні напрямки щодо контролю за станом організації медико-педагогічного контролю під час уроків фізичної культури та акцентовано увагу  педагогів на основних ознаках  фізичної втоми.

  Мезенцева О.В., практичний психолог школи, здійснила аналіз щодо вивчення стану адаптації учнів 1,5 та 10-их класів до навчально-виховного процесу протягом І семестру 2017-2018 н.р. та наголосила на обов’язковій подальшій співпраці вчителів-предметників, класних керівників та батьків  учнів  даних класів.

   Крупченко М.В, заступником директора з навчально-виховної роботи проаналізовано (згідно довідки) стан викладання географії  у 6-10 класах, здійснено аналіз узагальнюючих контрольних робіт учнів та визначені основні шляхи подолання виявлених недоліків.

SAM_1612.JPG

SAM_1610.JPG

SAM_1607.JPG

SAM_1605.JPG