Аудіокниги - українська дитяча література «Що читати влітку?»

Posted in Діяльність бібліотеки

Шкільна QR-код бібліотечка

Аудіокниги - українська дитяча література

Олексій, Веселесик і Жарт-Птиця - Всеволод Нестайко

Що воно за істота така - Жарт-Птиця? Жар-птицю всі знають, всі читали у казках про її неймовірну красу. А от вередливий Лесик шукає Жарт-Птицю, щоб урятувати ляльку Гальку, а семеро братів-чаклунів намагаються визволити із полону цю диво-пташку.

5215646856  656467487

Давай-но дружити! - Анастасія Меренкова

Повчальна казка з серії зворушливих казок для малюків від 3 років Історія про маленьке вовченя на ім'я Вульф. Одного разу мама дала Вульфові дві цукерки - для нього та для його нового друга, якого вовченяті ще тільки треба було знайти. Та малюк не розумів, навіщо йому друзі, з якими доведеться ділитися цукерками. Адже ділитися він не любив, а солодощі любив дуже! 

   89767544

Мандри - Леся Кічура

Свою третю казкову збірку авторка творила на берегах трьох морів: Червоного, Середземного та Чорного. Відтак книга оповідає про пригоди, про неймовірних героїв. На сторінках видання ви знайдете історію про мишеня, яке мандрує світом разом із хлопчиком, та про море, котре шукає собі друзів. Вам обов'язково сподобаються казки про мушлю, яка розповідає морські таємниці.

8484544  54788674

Білий вовк на чорному шляху - Надія Гуменюк

Кому б із нас не хотілося хоч краєчком ока зазирнути в інший часовий вимір? Маркіянові вдається навіть більше - він потрапляє в славне козацьке товариство, разом з друзями здійснює мандрівку від Січі до Берестечка, рятує старовинну книжку, за якою чомусь так вперто полюють вороги, вибирається з підземної неволі у замку, визволяє з татарського полону самого козацького

  582857484

Джури і підводний човен - Володимир Рутківський

У цьому романі Володимир Рутківський знову постає блискучим оповідачем і чарівником слова. На тебе, любий слухачу, чекають неймовірні пригоди, шалені звитяги і нові відкриття. Разом з героями роману ти оборонятимеш Київ, перепливеш неприступні дніпровські пороги, розвідаєш таємниці підземної Хортиці, штурмуватимеш Очаківську фортецю. 

   6958948498

Як я руйнувала імперію (Авторські читання) - Зірка Мензатюк

Повість для підлітків Зірки Мензатюк, хроніка розпаду Радянського союзу очима 13-літньої дівчинки. Це чи не перша спроба українських письменників поговорити з дітьми про тоталітаризм. Дія у книзі відбувається у 88-89-му роках, і уся трагедія тоталітаризму розповідається через сімейні історії головної героїні.

546884684   654688664

Таємний агент Порча і козак Морозенко. Таємниці лісею "Кондор" - Всеволод Нестайко

В Лісовій школі надзвичайна ситуація! Швидко псуються продукти і діток нема чим годувати. Мабуть, доведеться спеціалізовану школу з ведмежою мовою викладання закривати. Однак ще не все втрачено - до розслідування таємничою справи береться старий детектив Бровко Барбосович. Він знаходить лиходія, що псує їжу, однак зарадити нічим не може. 

5848548   68548428

Коли оживають ляльки - Ірен Роздобудько

Ця книжка – своєрідний «дебют» знаної авторки. Перша спроба прози для дітей відкриє зовсім іншу, несподівану грань її обдарування. Ірен Роздобудько – відома українська письменниця, неодноразова лауреатка різноманітних конкурсів. Не менш цікаво, ніж життя дорослих, постає у зображенні Ірен Роздобудько світ дитинства. 

   511254454

Совеня, яке водило на прогулянки Луну - Єва Сольська

Як припинити боятися темряви і стати сміливим, якщо ти - маленьке боязке совеня? Усе просто. Варто знайти того, хто боїться більше за тебе, і водити його на прогулянки. Зворушлива казка допоможе дитині набути упевненості у собі й покаже, що будь-який страх можна здолати.

84644654   87468471441

НЛО за селом - Наталія Бонь

Невпізнані літаючі об’єкти, або ж НЛО, приземляються там, де їх не мають побачити. І звичайно, роблять вони це вночі. Проте якщо НЛО вирішило здійснити посадку за селом Біленьким, таємниця навряд чи залишиться таємницею. Іншопланетні прибульці вирішили завоювати Землю. Але в нашої планети є відважні захисники.

8716856841   8948454