Проведення педагогічної ради

Posted in Статтi роздiлу "Методична робота"

16 березня 2018 року згідно з порядком денним:

  • Про вибір предметів ДПА в 9,11 класах.
  • Про підсумки педпрактики студентів ЦДПУ.
  • Про новий Держстандарт початкової школи.

була проведення педагогічна рада вчительського колективу НВО №20.

Цибуля Н.О., заступник директора з НВР, ознайомила присутніх із листом МОН про проведення ДПА у 9-х класах (Лист МОН № 1/9-66 від 31.01.18 року) та запропонувала учням 9-А класу складати ДПА у вигляді іспиту з історії, а 9-Б класу іспит у вигляді диктанту з російської мови, що і було ухвалено.

Крупченко М.В., заступник директора з НВР, розповіла, що у період з 05 лютого по 17 березня 2018 року на базі закладу була організована педагогічна практика для 34 студентів ЦДПУ імені В.Винниченка факультетів : фізико-математичного, природничо-географічного, мистецького, філології та журналістики. Кожен студент-практикант був закріплений за вчителем-предметником та класним керівником. У ході педпрактики всі студенти старанно готувалися до уроків, використовуючи досвід учителів-наставників, додаткову літературу, дидактичний матеріал, застосовували інноваційні методи та технології навчання, допомагали в роботі вчителям та класним керівникам, проводили відкриті позакласні заходи в рамках предметних Тижнів і декад, відкриті уроки, на яких були присутні їх наукові керівники-викладачі ЦДПУ імені В.Винниченка та закріплені вчителі.

Діяльність студентів була оцінена закріпленими за ними вчителями, про що зазначено у їхніх характеристиках, тому вважаємо проведення практики завершеною (виконаною).

   Переведенцевою О.В., заступником директора з навчально-виховної роботи,аналізувалося питання впровадження Нового Державного стандарту початкової освіти. Було представлено основні змістові лінії Нового Держстандарту та здійснено порівняння з Держстандартом початкової загальної освіти 2012 року.