Проведення педагогічної ради 19.10.2017

Posted in Цікаві моменти

19 жовтня 2017 року в закладі була проведена педагогічна рада, в рамках якої аналізувалися питання:

vОрганізація роботи щодо адаптації учнів 1,5 та 10-их класів до навчально-виховного процесу.

vПро стан викладання природознавства у 1-4 класах.

vУрок як засіб розвитку творчої особистості вчителя і учня та як основа формування ключових компетентностей школярів.

 

  Мезенцева О.В., практичний психолог школи, представила проміжні результати роботи щодо вивчення стану адаптації учнів 1,5 та 10-их класів до навчально-виховного процесу та запропонувала здійснювати подальший психологічний супровід учнів  даних класів.

   Переведенцевою О.В., заступником директора з навчально-виховної роботи, проаналізовано (згідно довідки) стан викладання природознавства у 1-4 класах, здійснено порівняння навчальних досягнень учнів 3-4 класів з даного предмету за 2016-2017 н.р.

  Поряд з цим, Снєгова О.В. та Резніченко Н.В., вчителі початкових класів, представили практичні методи роботи щодо опанування учнями предмету «Природознавство».

 Крупченко М.В, заступником директора з навчально-виховної роботи,було представлено питання щодо розвитку творчих здібностей учнів в рамках роботи над методичною темою «Формування та реалізація компетентнісного підходу в навчально-виховній діяльності» (ІІ рік - частково-пошукове дослідження: «Співпраця вчителя і учня в процесі формування ключових компетенцій») та визначено основні технології,які сприяють розвитку творчих здібностей учнів.

  Також до уваги педагогів було запропоновано перегляд інтерв’ю журналістів «Громадського телебачення» з Паулем Пшенічкою, вчителем фізики та астрономії м.Чернівці, переможцем премії Global Teacher Prize Ukraineв номінації «Найкращий вчитель України», яки розповів про власний підхід до викладання та уривків вебінару вчителя української мови та літератури Піканер Л.І. з теми: «Освіта,яка змінює світ-світ вчителя,батьків та учнів», яка поділилася своїм досвідом роботи з формування творчої особистості школяра.

 Педагоги школи обговорили переглянуте та визначили подальші напрямки роботи в рамках реалізації методичної теми школи на 2017-2018 н.р.

SAM_1582.JPG

SAM_1580.JPG

SAM_1579.JPG